Thuiszorg Amsterdam

Feey Zorg biedt thuiszorg aan alleenstaande vrouwen die ondersteuning nodig hebben. We verlenen zorg in Amsterdam en Uithoorn. Ons team werkt met een professionele en persoonlijke aanpak. We houden rekening met religieuze achtergronden omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich comfortabel voelt en elkaar begrijpt. Op deze manier ontwikkelen we sneller het vertrouwen dat nodig is om problemen bespreekbaar te maken en een passend zorgplan te maken.

Het kan zijn dat door ziekte en beperking u niet meer alles zelf kan doen. Afhankelijk van je situatie biedt Feey Zorg:

  • Verzorging en verpleging. Denk hierbij aan hulp bij het opstaan uit bed, douchen en eten, maar ook aan de verzorging van een wond. 
  • Huishoudelijke hulp. Denk hierbij aan koken, opruimen, schoonmaken en wasjes draaien. 
  • Begeleiding bij je dagbesteding.
  • Praktische vaardigheden.
  • Hulp bij omgaan met moeilijke situaties.
  • Hulp bij het leggen van sociale contacten. 

Hoe vraag ik thuiszorg aan?

In de meeste gevallen wordt hulp en ondersteuning bekostigd middels de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Hiervoor heb je een indicatie nodig die we samen kunnen aanvragen bij de gemeente. Feey biedt thuiszorg aan mensen die kampen met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek of medische beperkingen die het verrichten van dagelijkse activiteiten bemoeilijken. Heb jij deze persoonlijke zorg en ondersteuning nodig? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen een intake gesprek kunnen plannen.

Thuiszorg bij Feey

Meld je aan bij Feey?

    Partners

    Start typing and press Enter to search