Werkwijze Feey Zorg

werkwijze-feey-zorg

1. Aanmelding client

Voor iedere aanmelding volgt een vaste werkwijze. Ieder zorgbehoevende of verwijzer kan een cliënt aanmelden via de website. Via de aanmeldknop op onze homepagina kan het aanmeldformulier ingevuld worden. Na aanmelding wordt deze gescreend of de zorgvrager in aanmerking komt voor de begeleiding. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact op voor een intake gesprek

2.Intakegesprek

Voor iedere aanmelding volgt een vaste werkwijze. Zodra wij je aanmelding hebben binnengekregen zal er een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen wij je hulpvraag zo goed mogelijk bespreken om jouw zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen. Naar aanleiding van dit intakegesprek zal er een persoonlijk zorgplan ook wel ondersteuningsplan genoemd worden opgesteld.

3. Het persoonlijk zorgplan

Indien je in aanmerking komt voor begeleiding bij Feey Zorg word er een persoonlijk zorgplan opgesteld. Dit plan is gemaakt op maat en op basis van jouw situatie. Samen kijken we welke zorg je nodig hebt. Je persoonlijk zorgplan wordt om de 6 maanden besproken en geëvalueerd.

4. Feey Match

Een goede klik tussen de bewoners staat bij ons centraal. Bij begeleid wonen vinden wij het erg belangrijk dat je in een woongroep terecht komt waar je je thuis voelt. We kijken bij de aanmelding daarom naar jouw persoonlijkheid, problematiek en ambitie. Het doel hiervan is om een prettige woonomgeving te bewerkstelligen.

Voorbeelden van doelen

Kom je begeleid wonen bij Feey?

    Start typing and press Enter to search